Verhuisd en blij nieuws!

We wonen sinds september weer in Vriezenveen! Wat een verademing! Zo lekker rustig.
Ik had gehoopt dat we inmiddels de meeste klussen klaar zouden hebben. Maar helaas loopt alles vertraging op. Dus de komende tijd blijven we lekker druk. Maar het bloggen begon weer onwijs te kriebelen 😉 .

Naast het verhuizen hebben we nog meer mooi nieuws…: We zijn in verwachting van een tweeling! 🙂 Een hele shock, 2! Maar we zijn er erg blij mee. Hopen dat alles goed blijft gaan. Maar ja zwanger zijn in combinatie met klussen is natuurlijk niet het meest handige (Dat was ook 1 van de redenen van de vertragingen, want -> moe… heel moe…).

De keuken was gelukkig vrij snel af, hier hoefde alleen de muren te gebeuren. (Oké er moeten ooit nog andere meubels inkomen, toekomstdromen!) Ook de kamer is (op de sierlijst aan ’t plafond na) klaar! De hobbykamer is min of meer af. De ingebouwde kast
zal nog een keer opnieuw gedaan moeten worden, is toch niet helemaal mooi in de verf gekomen. De slaapkamer is nog heel basic, daar mag nog wat opvrolijking gebeuren. Maar dat komt nog wel.

En dan de badkamer… na bijna 2 maand is die klaar! We kunnen weer thuis douchen, badderen en tutten! Wat een opluchting! Bijna 2 maand bij een ander douchen is toch minder handig. We zijn superblij dat we zo bij iedereen mochten douchen (vooral m’n schoonouders waren vaak de ‘pineut’). Maar het kost toch veel tijd, alles bij elkaar zoeken, ernaartoe rijden, even kletsen, douchen, weer even kletsen, weer naar huis. Vooral als je nagaat dat ik normaal gesproken lekker snel ’s ochtends onder de douche spring. Koste het nu wat meer plannen ;).

En wat voor een badkamer! Wauw! Alles zit erin, een douche, bad, wc en wastafel.
En dat in 1.86 x 3 meter, beetje proppen maar ’t past! Helaas veel gezeur voordat
die helemaal klaar was, maar ja. Hij mag er niet meer uit! 😉 En nu de badkamer klaar
is, kunnen we ook verder met de babykamer en ‘kastenkamer’. Ooit zullen we nog
de trapbekleding willen veranderen en de zolder moet nog aangepakt worden.
Ik vrees dat het allemaal een 5 jaren plan gaat worden. Maar goed, ondanks dat
wonen we nu heerlijk! Heel wat anders dan ons vorige huis. Zo fijn! 🙂

Vanaf nu kun je zo nu en dan weer een blogje van mij verwachten. Mijn naaispullen
staan merendeels nog in opslag, daar ga ik de komende tijd nog niet aan toekomen. Het liefst wil ik natuurlijk nu allemaal babyspullen gaan maken.
Eerst nog even afwachten wat ze worden :).

2 gedachten over “Verhuisd en blij nieuws!

  1. Wow een tweeling! Proficiat 🙂
    Al een geluk dat jullie huisje blijkbaar toch al heel leefbaar is geworden, zo kan je je toch wat focussen op de zwangerschap want ik kan mij voorstellen dat je inderdaad wel veel moe zal zijn.
    Nog veel succes met de resterende werken en veel plezier met het inrichten van de kinderkamer 🙂
    Oh en wat ga je veel toffe babyspulletjes kunnen maken! Ik zou die naaispullen toch maar snel boven halen 🙂

    • Bedankt! 🙂 Ik kan inderdaad niet wachten om leuke babydingen te gaan naaien. Nog heel even wachten tot we weten wat voor geslacht ze hebben 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *