Nieuwe losse thee besteld!

Het was er weer weer voor! Lekkere losse thee!
En nu vooral veel rooibos variaties, mjum!

TeaBar bestelling rooibos

Deze keer weer bij de TeaBar. En ik heb me voorgenomen om vooral rooibos te halen. Want andere smaken komen toch minder snel op.

Mijn bestelling deze keer:
– Rooibos
– Rooibos Chai
– Rooibos Hammam
– Rooibos Aardbei Sorbet
– Rooibos Grapefruit Mint
– Rooibos Weihnachten
– Dutch Apple Pie (toch nog iets anders dan rooibos 😉 )

Ik had ook nog gevraagd om een sample van Spicy Rooibos, hier zitten roze pepertjes in en daar heb ik me eerder in vergist. Toen hadden ze Rooibos Citrus, nou blijer kun je mij niet krijgen want dat vind ik de beste combinatie. Bleken er ook roze pepertjes in te zitten, dat brandde echt na een slok, bah! Dus vandaar deze keer wat voorzichtiger 😉 .

Daarnaast hadden ze nog een sample meegestuurd Chai Wallah, leuk! En past goed in ’t bestelde rijtje thuis. Fijn dat ze daarop letten!

Het was alweer een hele tijd geleden dat ik bij de TeaBar had besteld. De vorige keer was ’t nog in bruine zakjes. En nu hadden ze eigen gedrukte zakjes, met achterop een quote: ‘Find you personalitea’ . Vind ik dan weer lollig 🙂 .

Nu eens testen hoe ze smaken, daar kom ik nog een keer op terug! Tot nu toe is de Rooibos Hammam favoriet, maar die smaak kende ik dan ook al haha.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *