Bieb: Schrijven kreng! – Lisette Jonkman

Als ik toch eens het budget had om alle boeken te halen die ik leuk vind…
Een boekenwurm, altijd al geweest. En ik heb zeker een zwak voor boeken die ik interessant vind en die dan ook nog eens een hele leuke opmaak hebben! (Mag ik dat research voor mijn beroep als dtp noemen? haha). En dat heeft deze zeker: Schrijven Kreng! van Lisette Jonkman.

schrijven kreng lisette jonkman

Wat kan zij grappig schrijven! Af en toe kijkt André me weer wat vreemd aan als ik helemaal in een deuk lig in een stille kamer…. Uh ja…. gewoon grappig!

Dit boek heb ik via de bibliotheek geleend. En dat het super populair is blijkt wel uit hoe lang ik erop moest wachten! Maar goed toen ik ‘m eenmaal in huis had ben ik er lekker in gaan lezen. Het is niet zo dat ik de ambitie heb om een boek te schrijven. Maar interessant om erover te lezen vind ik het wel. Schrijftips, altijd leuk! En daarnaast is dit boek ook zo super hilarisch geschreven dat je gewoon om de haverklap in een deuk ligt! Het leest weg als gewoon een ‘verhaal-boek’ in plaats van een ‘zo-kun-je-het-doen-boek’ 🙂 .

Zowiezo leuk dat je bij de bieb tegenwoordig ‘kostenloos’ boeken kunt aanvragen vanuit een andere bieb in de regio. Zo heb je beschikking over heel wat meer boeken. Boeken kopen doe ik niet heel vaak, tenzij ik ‘m heeeeeeeeeeeeeeeeel interessant vind. Daarom is de bieb zo fijn, kun je even rustig kijken of het wel wat voor je is!

En ‘kostenloos’ tussen haakjes omdat het lidmaatschap van zo’n 20 euro in ’t jaar is verhoogd richting de 50 euro. Maar met de hoeveelheid boeken die ik leen is ’t een schijntje 😉 . Je merkt het al: ik ben fan van de bieb!

Op de site van Lisette Jonkman kun je trouwens ook wat korte e-boeken lezen. Zeker een leuke tip, ze schrijft echt zooooo grappig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *