Xenos thee!

Ik ben een echte theeleut en haal tegenwoordig overal en nergens mijn thee vandaan. Maar vroeger toen ik nog thuis woonde nam ik vaak bij de Xenos een doosje thee mee.
En dat heb ik eigenlijk jaaaren geleden voor het laatst gedaan. Nu zit in Zwolle Zuid sinds kort een nieuwe Xenos en daar zag ik een heeeele stelling met thee ๐Ÿ™‚ Good old times!

xenos thee

Tijd om weer eens wat te proberen dus! En aangezien mijn theevoorraad behoorlijk uitgeput was, heb ik er 6 doosjes gehaald. De laatste tijd drink ik vooral rooibosthee. Zwarte (vruchten) thee vind ik eigenlijk alleen lekker met suiker… tja… ๐Ÿ˜‰ En rooibosthee
is echt vies met suiker. En om op de healthy tour te gaan liet ik dus zwarte thee staan.
Met name tijdens de zwangerschap heb ik bijna alleen maar rooibosthee gedronken.

Maar de laatste tijd begon rooibosthee me iets tegen te staan. Ik denk dat ik er even iets teveel van had gehad. Dus ben ik even weer gaan ‘rommelen’ met ‘smaakjesthee’.
En naast zwarte thee heb ik ook wat kruidenthee meegenomen. Die zijn ook niet lekker met suiker ๐Ÿ˜‰ .

Vroeger was perzik thee mijn absolute favoriet! Ik ging dan naar de Makro om zo’n grote doos te halen. Waar dan weer 4 normale doosjes in zaten. Met alleen maar 1 kops perzik theeย haha. Maar ik moet nu toch bekennen dat ik er niet meer zo’n grote liefde voor heb.
Na heel wat smaakjes te hebben gedronken ben ik toch weer uitgekomen bij rooibosthee… tja. Niet dat deze thee vies is. Maar het is meer leuk voor de afwisseling.

En haal ik nog eens thee bij de Xenos? Waarschijnlijk wel.
De nieuwsgierigheid blijft hoe dat smaakje dan zal zijn ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *