Serie: Pretty Little Liars

Deze serie draait momenteel zijn vierde seizoen. Maar ik ben pas sinds kort achter het bestaan van deze serie. En wat is het een leuke chickflick serie! šŸ™‚

Het is van de makers van ‘Gossip Girl’. En het drama niveau is wel hetzelfde. Maar oh zo spannend! Deze serie word ook wel omschreven als ‘Desperate Housewives’ voor tieners. Uhm ja… ik ben geen tiener meer, maar ook voor twintigers is deze serie behoorlijk verslavend ;).

PLL-pretty-little-liars-tv-show-33567693-2048-1536 kopie

Waar gaat het over:
Pretty little liars‘ speelt zich af in Rosewood, het perfecte kleine plaatsje. Waar je het niet voor mogelijk houdt dat er zoveel geheimen schuilen… Een paar van de lelijkste geheimen horen bij de mooiste meisjes in Rosewood: Aria, Spencer, Hanna en Emily. Vier vriendinnen met duistere geheimen, welke steeds beetje bij beetje onthuld worden..

Een jaar geleden verdween Alison, de leider van hun groep. Niemand weet waar ze gebleven is en wat er is gebeurd. Het lijkt alsof iedereen wel iets weet, maar niemand er eerlijk over is. Ook beginnen de vriendinnen sms’jes te krijgen met dreigementen van ‘A’. Ze moeten doen wat ‘A’ ze opdraagt of anders worden hun geheimen onthuld.

Ze proberen te ondekken wie ‘A’ is. Ze krijgen berichten over dingen die alleen Alison van hun wist… Zou het Alison zijn wie hun bedreigt?… Ze worden in ieder geval 24/7 in de gaten gehouden.

KijkĀ hier de trailer.

Voordat je begint met kijken!
Het is een onwijs verslavende serie! Elke keer aan hetĀ eind van een aflevering zie je in de laatste paar seconden nog weer ‘iets’ gebeuren. Waardoor je dus de volgende aflevering ook wil zien, en wel NU ;). Ik vind het helemaal niet erg dat ik ‘nu pas’ achter Pretty Little Liars ben gekomen. Want ik heb 3 seizoenen heerlijk achter elkaar kunnen kijken. Ik wacht even tot seizoen 4 in Amerika helemaal is uitgezonden en dan ga ik weer los :D.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *