Blogilates!

Vind je het leuk om thuis ook bezig te zijn met sporten? Dan is deze blog helemaal leuk om eens te bekijken. Blogilates is een blog over sporten en voeding. Het is de blog van Cassy Ho, een hieperdepieper enthousiaste dame. Ze is officieel een pilates instructrice en weet goed waar ze op moet letten. En geeft dan ook goede tips!

Blogilates

Daarnaast is ze ook een beetje gek. Waardoor haar filmpjes echt leuk zijn om te doen. Ook maakt ze nieuwe nummers op aanvraag van haar bezoekers. Daar kun je aangeven op welk nummer en welke spiergroepen je graag zou zien in een volgend filmpje.

Hoe kun je het beste deze workouts doen?
Elke eerste van de maand geeft ze een nieuw schema dat je zou kunnen volgen. Maar je kan ook gewoon ‘random’ filmpjes aanzetten op de site. Daar kun je kiezen uit een bepaalde spiergroep te trainen of een bepaalde ‘serie’ zoals de ‘Victoria Secret Angel work-out’. Ze geeft aan dat je het beste 1 uur achter elkaar kunt trainen. Het liefst 3x in de week. Maar ja wie lukt dat? 😛

Haar work outs neemt ze op verschillende plekken op. Vaak ergens in haar huis. Maar zo nu en dan ook buiten. Haar filmpjes zien er in ieder geval altijd profesioneel uit. Erg prettig om naar te kijken. Ook is ze vaak actief met shirts met leuke teksten voor workouts. Zoals: ‘Train like beast, look like a beauty’ en ‘Train insane, or remaine the same’. In ieder geval lekker motiverend ;).

Blogilates workoutBlog
Op haar blog kun je naast workouts ook lekkere recepten vinden! En ook nog eens verantwoord. Daarnaast zet ze er zo nu en dan een persoonlijke blogpost neer. Ook heeft ze een dvd uitgebracht met Pop pilates. Ik heb deze zelf nog niet gezien, maar ben er wel benieuwd naar. Yes, ik ben fan :).

Hoewel haar filmpjes over ’t algemeen niet lang duren moet ik mezelf nog wel steeds een ‘drempel’ over helpen om ook daadwerkelijk te beginnen ;). Maar het gaat de goede kant op, mede door haar enthousiasme!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *