Win: Patroon LMV Copacabana rok

Een tijdje geleden heb ik de Copacabana maxi rok gemaakt. Een patroon van La Maison Victor. Ik draag de rok graag, en krijg er leuke reacties op. En nu, nu mag ik zomaar dit patroon weggeven van deze leuke rok! Aardig van La Maison Victor!

win-lmv-copacabana-rok-patroon

En de Copacabana rok draagt zo heerlijk met dit weer.
We krijgen zo waar nog een fijne nazomer! 🙂

En het lijkt simpel, dit patroon. Is het ook. Maar wel verpakt in een erg leuk los patroon met een uitgebreid boekje. Alles staat er stap voor stap in vermeld.
Ik heb het idee dat het nog iets uitgebreider is vermeld dan het patroon wat ik uit het tijdschrift haalde, maar dat kan ik me natuurlijk ook verbeelden. De patroonbladen zijn in ieder geval goed duidelijk. Je hebt er geen patroondelen van jasjes of jurken die erdoor heen lopen onduidelijk te zijn 😉 .

Copacabana rok LMVDit is mijn versie van de copacabana maxi rok!

Hoe kun jij aan dit leuke patroon winnen?
Een gewoon leuk berichtje onder dit blogbericht achterlaten is ‘de truc’.

En ach ik ben ook niet vies van wat tips over hoe ik mijn blog nog leuker kan maken! De layout hangt me al een tijdje de keel uit, inspiratie, tips en ideeën hiervoor zijn welkom. En als je nog andere eyeopeners hebt, gooi ze er dan vooral uit!
Ik krijg energie van het maken van deze blog. En het wordt ook tijd om er weer meer energie IN te gooien! 🙂

Je kunt meedoen tot dinsdag 20 september 20.00 uur.
Daarna zal ik er een blije winnaar uit vissen. Succes!


(Heb je geen zin in wachten en wil je deze rok NU maken,
hij staat in LMV zomer 2014 en ook is hij te koop als los patroon.)

19 reacties op “Win: Patroon LMV Copacabana rok

 1. Ik weet niet zo goed waarom je ontevreden bent met de layout van je blog hoor! Eerste keer dat ik hier kom, en ik vind hem overzichtelijk, fris en vlot leesbaar (vanaf mn smartphone toch)! Keep up the good work!
  Bij deze doe ik ook mee voor het copacabana patroon. Ik weet niet of dat fel-roze mij zou staan, maar bij jou ziet hij er zo alvast heel leuk uit. Om vrolijk van te worden!

 2. Wat een prachtige rok heb je gemaakt. En stop maar met piekeren over de layout van je blog. Je blog is duidelijk en overzichtelijk. En je schrijfstijl is lekker vlot!

 3. Super deze rok! Roze zou voor mij ook wat fel zijn, maar in een donkerblauw stofje past die zeker in mijn collectie ☺ Ik doe dus graag mee ? Je blog is zeker en vast mooi, mss wat opvrolijken met wat meer kleur? Is wat sober… Hoewel ik wel fan ben van sober ?

 4. Hallo! Ik wil graag mijn kans wagen om het patroontje van de copacabana-jurk te winnen. Net even een kijkje genomen op jouw blog. Leuk! Misschien kan je bovenaan meer subthema’s gebruiken om overzichtelijk aan te tonen aan de lezer waar je allemaal mee bezig bent(nu zijn er maar 3).. door het bladeren door je blog, zie ik bijvoorbeeld dat je ook blogs over koken maakt.. misschien is het een idee om hier ook een subblad van te maken? En een subblad DIY? Het is maar een tipje hoor 😉 verder leuke blog! Kom hier zeker nog terug!

 5. Wat een mooie versie van de Copacabana rok! Ik wil hem al lang graag zelf eens maken maar heb het patroon nog niet, dus deze wedstrijd is een uitgelezen kans 😉 Lange kleedjes en rokken zijn super om te dragen!
  Je blog zelf vind ik heel overzichtelijk; niet te veel tierlantijntjes en netjes opgedeeld. Doe zo voort!

 6. Ik vind de layout van je blog eigenlijk wel prima hoor. Hij is fris en vrolijk dus helemaal goed toch? ?
  Ik waag graag een kansje voor de copacobana. Dit patroon staat in een van de weinige blaadjes die ik jammergenoeg niet heb.

 7. Jaa, ik doe graag mee. En ik ben fan van de LMV patronen, want de pasvorm is voor mij zo lekker oke.

  Je blog zou ik lekker als probeertuin gebruiken voor je opleiding. Alles mag en kan, want het is jouw feestje.

 8. Ik heb je rok al eerder bewonderd op je blog en was daardoor geinspireerd het zelf te proberen. Al zou het patroon handig zijn, ik vind het een superleuke actie. Ik vind je blog heel overzichtelijk met mooie foto’s die eruit springen. Het ziet er al heel goed uit. Je bent zelf DTPer dus je hebt er denk ik verstand van. Ik niet, maar misschien kun je eens spelen met de volgende dingen: de kopjes van je blogposts iets meer in het oog springend qua kleur? Meer fris en vrolijk? En de onderkant van je pagina’s met dezelfde banner als aan de bovenkant, om het meer een geheel te maken? Of misschien een gekleurde balk aan de zijkant met een wat duidelijker menu. Misschien een aantal van jouw vind ik leuks wat uitlichten met een tekstje en leuke foto, die pagina oogt wat leeg. Al moet het natuurlijk niet de aandacht van jouw blog afhalen! Ga in ieder geval zo door!

 9. Wauw al heel vaak getwijfeld of zo een maxi rok iets voor mij is!
  in de winkel al vaak getwijfeld dus misschien moet ik er gewoon eens eentje maken ?! Ik vind je blog trouwens heel tof! ( en btw: die rok staat jou beeldig!)

 10. Supertof patroon, waar jij een superleuke rok van gemaakt heb. Hou wel van zo knallende kleuren! Ik zou het patroon graag winnen omdat ik dan zelf een maxirok kan maken. Doordat ik redelijk groot ben, vind ik in de winkel geen maxirok die lang genoeg is voor mij! Zou dan super zijn dat ik voor mezelf een rok kan maken. Trouwens, ook een superleuke blog! Doe zo verder ?

 11. Ik vind het een geweldige rok, ik heb een lop tricot liggen in het groen en wist maar niet wat ik er van wilde maken en dit is een uitstekende keus, ik vind hem heel mooien in het groen zou het me ook leuk staan.
  Met je blog is niks mee, ik vond het geweldige blog, leuk om te lezen.

 12. Jaaaa super leuk die copacabana.
  Zoals mijn voornaam al doet vermoeden heb ik in m’n garderobe veel “jeskes” ( jasjes in mooi ABN :)) .. Het wordt eens tijd voor meer rokjes. Ideaal modelletje om m’n melkflesjes gestel mooi weg te werken. Kan ik m’n naam tijdens het naaien hiervan ook eindelijk eens veranderen naar Rocky…just for the time being. 🙂

  Waaah ik krijg het liedje niet meer uit m’n hoofd nu…:)

  At the copa,Copacabana
  Music and passion were always the fashion…

  Jeej daar word je vrolijk van.

  O at the copa, copacabana

 13. Wat een mooie rok zeg. Ik stuitte op je blog en vind het juist heel erg passen bij je naam: fris en vrolijk.
  Het patroon heb ik nog niet in m’n bezit en zou ik graag eens proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *