Omslagdoek bruin/roze

Gewoon zomaar een toekomstig kraamcadeautje gemaakt. Ik had zin om even wat simpels te naaien. Na een blik in mijn stoffenbak kwam ik de bruine badstof tegen. Nog precies genoeg voor een omslagdoek. Ook had ik nog voldoende satijn biaisband liggen. Heerlijk!

Omslagdoek meisje bruine badstof

Een fijn use-what-you-have projectje. Die gelijk m’n stoffenbak weer wat opgeruimder maakt. Want dat badstof is toch wel een erg dikke stapel.

Ik heb ‘m op dezelfde manier gemaakt als deze omslagdoek. Verder heb ik er nog een opstrijklabel opgestreken. En daarna toch ook nog even vastgenaaid, zodat die zeker weten de wasmachine overleeft! Want dat is zo fijn met badstof en satijnen biaisband. Dat overleeft gewoon 60 graden wassen en daarna hup de droger in. Wordt de boel weer lekker zacht! Nu alleen nog maar wachten tot ik er een mooi meisje blij mee kan maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *