Zeverslabben, te schattig!

Al een tijdje niet meer echt achter de naaimachine gezeten. Terwijl mijn hoofd wel overloopt van ideeën. Om weer even ‘in te komen’ een klein projectje: Zeverslabben!

Zeverslabben maken stof

Het valt mee wat voor kwijlerds Jens en Lana zijn. Dat doen ze gelukkig (!) niet zo veel. Haha. Maar de laatste tijd zit Jens steeds met een vingertje in zijn mond te pielen. En begint het kwijlvolume toch wat toe te nemen. Tijd voor zo’n stoer zeverslabbertje. Want stiekem staan die toch best cool 😉 .

Van een andere tweelingmama mocht ik zo’n slabbertje overtrekken. Jeej! Als bedankje wilde ik natuurlijk wel even een nieuwe set zeverslabben voor haar meiden gemaakt! Nu weet ik dat zij het leuk vind om de dames hetzelfde te kleden. Dus dan maak ik voor haar natuurlijk 2 identieke zeverslabben.

Voor die van Jens heb ik donkerbruine badstof aan de achterzijde gebruikt. Voor de dames had ik eigenlijk witte badstof willen gebruiken. Maar ik had helaas net niet meer genoeg. Daarom ben ik voor hun slabben overgestapt op paarse fleece die ik nog over had van dit jasje.

Jens moest even wennen, zo’n ding om z’n nek. Maar al snel zat hij er niet meer aan te trekken (jeej!). We zullen zien hoe lang die ‘m om wil houden. En tot nu toe heeft het z’n nut al bewezen, zo’n stoer slabbertje. Het heeft toch echt al wel heel wat kwijl tegengehouden van z’n kleertjes! (En nu maar hopen dat die tandjes even goed doorzetten zodat hij daar niet meer zoveel last van heeft!).

Voor Lana wil ik ook nog snel een setje gaan maken. Want zij heeft tegenwoordig de nieuwe ‘hobby’: Jasje/vestje/truitje aan de boord opkauwen als we een stuk gaan wandelen. Deze mama is iets minder blij met deze nieuwe ‘hobby’, dus snel aan de slag!

 

2 reacties op “Zeverslabben, te schattig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *